Cserbenhagyót keres a debreceni rendőrség

Rendőrség

A Debreceni Rendőrkapitányság cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt nyomozást folytat ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. augusztus 26-án 22 óra 08 perc körüli időben ismeretlen személy, az általa vezetett gépkocsival közlekedett a 47. számú főúton Sáránd felől Debrecen irányába. Mikepércs belterületén, a Petőfi utcán az ismeretlen személy járművével áthajtott a szemközti forgalmi sávba, ahol nekiütközött egy román felségjelzésű, piros színű tehergépkocsinak, majd megállás nélkül továbbhajtott.

A baleset következtében személyi sérülés nem történt, azonban a román rendszámú tehergépkocsi bal oldala megrongálódott.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri az ismeretlen jármű vezetőjét, illetve a baleset szemtanúit, akik látták a cselekményt vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek,  hogy jelentkezzenek – személyesen – a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám) vagy hívják telefonon a nap 24 órájában elérhető 52/ 457-040 számot, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.